2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

HAKKI TATOĞLU İLKOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU DAVETİYESİ

Sayın Velimiz,

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 24.10.2023 Salı günü Saat 14.30'da okulumuzda yapılacaktır.

Eğitim-Öğretimde başarıyı artırıcı çalışmalarımıza, okul-aile arasındaki bağları güçlendirici, birlik ve beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinizden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

Özlem CEYLAN                                                                                                 Habib DOĞANAY

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                                             Okul Müdürü

Yayın: 20.10.2023 - Güncelleme: 20.10.2023 14:38 - Görüntülenme: 73